FCC UAV Arad e condusă cu 2-0 de CSM Constanța după primele două partide ale finalei din Liga Națională, ambele disputate pe terenul adversarei, însă formația arădeană își dorește să repete ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani, când „galben-albastrele” au împins finala contra lui Sepsi în decisiv după două victorii pe teren propriu.

Meciul trei al finalei se va disputa în polivalenta arădeană marți, de la ora 19:00, iar clubul FCC UAV a anunțat faptul că biletele sunt disponibile începând de astăzi: „Avem nevoie mai mult ca niciodată de susținerea publicului minunat de la Arad. Fetele noastre vor lupta până în ultima secundă pentru a obține victoria și să ducă finala în meciul 4, care este programat în 25 aprilie, tot de la ora 19:00. Se joacă în sistemul 3 din 5 meciuri.

Dăm startul vânzării online a biletelor de acces pentru meciul trei al finalei cu CSM CSU Constanța. Acestea pot fi cumpărate de aici: https://www.blt.ro/selectie-locuri.html?evId=9873
Dacă aveți probleme cu achiziția online, puteți apela numerele 0743300164 sau 0727855838 pentru asistență.
Prețurile sunt aceleași ca și până acum. La zona VIP biletele costă 30 de lei. În restul sălii, biletele de adulți costă 10 lei dacă sunt cumpărate online și 15 lei dacă le luați de la sală, în timp ce tichetele pentru copii între 3 și 14 ani sunt 5 lei”

Lasă un răspuns

Recomandările redacției