Petrolul nu trece prin cea mai bună perioadă înainte de vizita UTA-ei. „Lupii galbeni” nu au nici un succes în ultimele cinci etape de campionat, singura victorie din ultima lună și jumătate fiind obținută la Pecica, în Cupa României.

Antrenorul Florin Pârvu a anticipat meciul care se va disputa mâine, de la ora 14:00, pe stadionul „Ilie Oană”: „Suntem în faţa unui meci dificil, pentru că venim după o perioadă în care nu am câștigat și ne dorim foarte mult lucrul acesta. UTA este o echipă care a schimbat mulți jucători, practic este o echipă nouă, care are unul dintre cei mai buni antrenori din prima ligă. Suntem pregătiţi, suntem conştienţi de importanţa jocului, mâine ne dorim să facem un meci bun şi să câştigăm cele trei puncte în faţa propriilor spectatori. Nu m-am gândit că mâine îi pot provoca demiterea lui Mircea Rednic, niciodată nu m-am gândit la așa ceva, ne dorim victoria pentru că avem mare nevoie de cele trei puncte. Domnul Rednic este un antrenor pe care eu îl respect foarte mult, un antrenor cu care chiar aș vrea să discut mâine, înainte sau după joc, este un antrenor pe care eu îl apreciez mult”

Ambele echipe au destule probleme de lot pentru această partidă. Gazdele nu vor putea conta pe Petrovic (accidentat), Țicu (suspendat) și Omrani (în urmă cu pregătirea), în timp ce Mircea Rednic nu îi va avea la dispoziție pe Carp, Vucenovic, Conte, Stroungis și Lungu.

FOTO: captură fcpetrolul.official (youtube)

Recomandările redacției