Petrolul Ploiești vine la Arad cu dorința de a-și păstra locul din play-off-ul Superligii. „Lupii galbeni” ocupă poziția a șasea în acest moment, cu 35 de puncte, însă la doar un punct în urma lor se află trei formații, Hermannstadt, U. Cluj și adversara de sâmbătă (ora 14:00), UTA.

Antrenorul Florin Pârvu a prefațat duelul de pe Arena „Francisc Neuman”: „Suntem în fața unui meci special, pentru că punctele puse în joc au dublă însemnătate, o victorie la Arad ne-ar aduce mai aproape de visul nostru, al vestiarului, de a fi în primele șase, este o realitate că suntem unde suntem pe forțele echipei. Avem mare încredere că putem să ne întoarcem cu puncte de la Arad. UTA este o echipă de tradiție, într-un oraș care respiră fotbal. Ne așteaptă un meci dificil, cu un stadion care cred că va fi plin de suporteri, dar ne place să jucăm cu stadionul plin, drept dovadă și noi jucăm acasă tot cu stadionul plin în majoritatea meciurilor, cu suporteri alături de noi și știm ce înseamnă suportul lor pentru echipa gazdă. Nu e vorba de frică, respectăm fiecare adversar, fie că jucăm cu FCSB sau Botoșani, este un respect, dar nu ne este teamă de nimeni, mentalitatea noastră este clară, jucăm meciurile la victorie. Vom vedea la finalul jocului ce va fi, important este să luăm punct sau puncte acolo. Va fi un meci dificil, am pregătit jocul, știm unde sunt puternici și ce probleme au, ca orice echipă, și eu cred că grupul care va face deplasarea la Arad va fi sută la sută gata de acest joc”

Tehnicianul va fi nevoit să improvizeze în zona defensivă, unde are patru absențe din cauza accidentărilor și suspendărilor: „Avem niște probleme de lot, Seniko Doua este în recuperare după operația de la genunchi, va lipsi o perioadă mai lungă și nu ne putem baza nici pe alți trei jucători, Bart Meijers, Paul Papp și Ismael Diomande. Dar, nu ne plângem, eu cred că jucătorii care îi vor înlocui o vor face foarte bine. Ne-am gândit la un plan B, veți vedea cum ne vom prezenta la meci, sperăm să fie cu trei puncte. Sistemul se poate schimba, se poate schimba orice, am pregătit meciul, suntem focusați, mergem cu încredere”

În tur, cele două echipe au remizat la Ploiești, scor 0-0.

FOTO: captură fcpetrolul.official (youtube)

Lasă un răspuns

Recomandările redacției