Magistraţii Tribunalului Timiş, cei care au judecat solicitarea de arestare preventivă a Teodorei Ciunta, fosta angajată a primăriei Arad, care a fost reținută de DNA pentru opt infracțiuni de trafic de influență, au decis că aceasta poate să fie cercetată în arest la domiciliu.

„Respinge propunerea Pachetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – DNA- Serviciul Teritorial Timişoara. Dispune luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu faţă de inculpata Ciunta Teodora, constând în obligaţia de a nu părăsi imobilul situat în oraşul Curtici (…), judeţul Arad, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza, pe o durată de 30 de zile începând cu data de 07.02.2023 până la data de 08.03.2023, inclusiv.

Pe durata arestului la domiciliu, instituie în sarcina inculpatei Ciunta Teodora următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemată; b) să nu comunice cu martorii direct sau indirect, pe nicio cale. Desemnează IPJ Arad să supravegheze executarea măsurii dispuse. Atrage atenţia inculpatei că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpată şi de la comunicare pentru Ministerul Public. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 07.02.2023, ora 21:30”, se arată în decizia Tribunalului Timiş.

FOTO: Facebook

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției