apostu4

Clinceniul va avea din nou echipă în Liga 2. În comuna de lângă Bucureşti va evolua, începând cu acest sezon, fosta Academica Argeş Piteşti, care va lua denumirea de FC Clinceni. Sub o nouă conducere, după ce omul de afaceri Constantin Moroianu n-a mai vrut să finanţeze şi l-a desemnat pe Dan Lăzărescu să cedeze clubul, echipa ilfoveană îşi va prezenta planurile de viitor într-o converinţă de presă pe care o va organiza joi.

Clinceniul revine pe harta Ligii 2 din noul sezon, 2015-2016. Liga2.ro scria în exclusivitate pe 16 iunie că echipa prezidată de Dan Lăzărescu a ajuns la un acord cu un investitor din Clinceni, acolo unde îşi va continua activitatea clubul din Seria I. Academica va reveni la penultima denumire, îl va avea manager general pe Bogdan Apostu , iar antrenor principal va fi Laszlo Balint. Cei doi au fost colegi la UTA, în Liga 1, în sezonul 2006-2007, când gruparea fanion a Aradului era finanțată de Nicolae Bara și Sandu Ion.

„Joi, la ora 13:00, organizăm conferinţa de presă de prezentare a noului proiect FC Clinceni. Noul antrenor va fi Guyszi Balint, iar echipa va evolua în Liga 2”, a spus, pentru liga2.ro, managerul Bogdan Apostu, care – astfel – după Bogdan Mara, este al doilea fost utist ce a intrat în rândul conducătorilor de cluburi în această vară.

Conferinţa de presă în care noua conducere a FC Clinceni îşi va prezenta proiectul va avea loc joi, 2 iulie, de la ora 13:00, la Complexul Belvedere din Clinceni. Atunci vor fi prezentate staff-ul tehnic, cel administrativ şi achiziţiile care s-au realizat până în acel moment.

FC Clinceni îşi va începe oficial aventura pentru Liga 2 luni, pe 6 iulie, de la ora 17:00, atunci când are loc reunirea lotului. „Până luni, la reunire, o să avem cam 70 la sută din lotul cu care vom aborda returul. Momentan suntem în discuţii cu mai mulţi jucători. Ne-am înţeles cu 10-12 fotbalişti, urmând ca în perioada viitoare să completăm lotul. Reunirea va avea loc luni la baza de la Clinceni”, a mai spus Apostu.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției