La începutul lunii septembrie, Damian Isac și-a reziliat contractul care îl lega de UTA până în vara lui 2024. Mijlocașul s-a antrenat în ultima perioadă cu CSM Reșița, dar a ezitat să semneze un contract, în așteptarea unor oferte din prima ligă sau din străinătate. Până la urmă, cele două părți au ajuns la un numitor comun și gruparea reșițeană a confirmat oficial transferul pe pagina de facebook: „Un nou jucător se alătură familiei rossonere: Damian ISAC – mijlocaș central, născut la Caransebeș, 22 de ani, ultima echipă UTA Arad cu care are o promovare, dar și prezențe în Liga 1! Mult succes!”

Crescut în academia UTA-ei, Isac a fost un jucător important pentru „roș-albi” în Liga a II-a, dar a jucat și 42 de partide în prima divizie, ultima chiar în debutul acestui sezon, când a comis un henț în careu la meciul cu Oțelul Galați. Fotbalistul de 22 de ani a oferit și o pasă decisivă în Superligă, în 2021, la golul reușit de Liviu Antal în minutul 1 al unei partide cu Gaz Metan Mediaș.

Isac va fi coechiper la Reșița cu Ciprian Rus și Joseph Godwin, alături de care a jucat și la UTA, iar celor trei li s-ar putea alătura și brazilianul Erico da Silva.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției