esanuEchipa galben-albastră pune, astăzi, punct perioadei de pregătire în regim de cantonament pe plan local. Băieții lui Leo Pința și-au „colorat” seria intensă de antrenamente cu un amical disputat în compania Banatului Sânicolau Mic, pe care l-au câștigat cu 8-0. S-au jucat trei reprize a câte 30 de minute, la finalul cărora gloriștii s-au putut declara satisfăcuți. Gîlcă (2), Eșanu, Vereș, Tărșan, Popa, Vasinc și Avram și-au făcut loc pe lista marcatorilor, iar Pința a început cu formula Vaida – Topai, Blănaru, Dubeștean, Hulbăr – Popa, Păvălan, Vasinc, Gîlcă, Vereș – Eșanu. Pe parcurs, au mai intrat Bujor, Șubaș (un portar născut în anul 1997) – Bercu, Rechițean, Avram, Tărșan și Băbuța. „Încheiem programul de cantonament, iar eu spun că am reușit o pregătire bună în condiții pe măsură. Rămâne să dovedim și în campionat că am lucrat bine”, a afirmat Leo Pința.
La sfârșitul săptămânii, Gloria ar fi trebuit să se dueleze cu fosta colegă din Liga a III-a, Mama Mia Becicherecu Mic, clasată pe primul loc în D-Timiș, dar confruntarea a fost anulată pentru că arădenii sunt calificați în faza finală a Memorialului „Nicolae Ardelean”, programat tot în weekend.
Referitor la situațiile jucătorilor pasibili încă de transferuri la eșaloane superioare, Pința a mărturisit: „Sută la sută mai pot pleca jucători, dar e valabil și pentru sosiri. La capitolul achiziții vorbim doar despre copii, mergem pe întinerire totală”.
Săptămâna viitoare, Gloria continuă seria amicală, urmând să întâlnească Păulișana Păuliș.

Recomandările redacției