Ciprian Para, medic veterinar cu experință peste hotare, și-a deschis un cabinet în Arad, pe strada Andrei Șaguna, nr.  48/A.

Ciprian a terminat facultatea în anul 2016  (USAMVB Timișoara), iar în anul 2018 s-a hotărât să plece în Marea Britanie unde a practicat medicina veterinară, timp de patru ani. A făcut parte din Royal Veterinary College lucrând la o companie  cu șase clinici și un spital.

Am lucrat prin rotație în fiecare dintre ele. Am acumulat multă exeperineță. Am avut și câteva celebrități care aveau animale și care mi-au trecut pragul. Cel mai important este faptul că am acumulat o experineță mare în consultul animăluțelor exotice”, spune Ciprian Para.

După patru ani a decis să revină în orașul natal, unde a lucrat la o clinică, iar recent s-a hotărât să își îndeplinească visul și să își deschidă propriul cabinet veterinar.

Familia este cea care m-a susținut în orice decizie am luat. Au fost mereu aproape de mine. Le mulțumesc din suflet pentru asta”, mărturisește Ciprian Para.

Informații se pot obține la numărul de telefon: 0754514863 sau pe pagina de Facebook Greendoc Veterinary.

Programul cabinetului este:

Luni -Vineri: 9.00 – 19.00 

Sâmbătă: 9.00 – 13.00

Duminică: închis 

Urgențe: NON –  STOP 

 

Lasă un răspuns

Recomandările redacției