Accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară și un autoturism, a avut loc,  pe DN7, la Hanul de la Răscruce.

Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenție și două ambulanțe SMURD.
La locul evenimentului sunt alocate și trei echipaje SAJ.

UPDATE: Reprezentanții ISU declară:

În urma accidentului au rezultat 5 victime, printre care două încarcerate.
Pompieri au acționat pentru extragerea victimelor din autoturism, fiind preluate în viață de către echipajele medicale.
Cele trei victime neîncarcerate, sunt conștiente și cooperante.

In aceste momente toate cele 5 victime primesc îngrijiri medicale la locul evenimentului.

Intervenția este în dinamică.

UPDATE 2: In urma evaluării medicale toate cele 5 victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. Pompieri militari arădeni au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

UPDATE 3: Reprezentanții IPJ au declarat: 

„În ziua de 6 Septembrie a.c., în jurul orei 11:45, un bărbat de 52 de ani, din Pecica, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N. 7, dinspre Arad spre Pecica, a efectuat o manevră de frânare, pentru a evita coliziunea cu autoturismul din față, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism care venea din sens opus, condus de un bărbat de 34 de ani, din Arad. În urma impactului au fost rănite ușor, la prima vedere, șoferul autoturismului, o femeie și alți 3 bărbați. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciun șofer nu era sub influența alcoolului. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă”.

Recomandările redacției