Ineul „urcă” în Țara Oașului pentru respectarea competiției: „Fără presiune ar trebui să rezulte un joc frumos”

0
294

ineunouIeșită, practic, din cursa pentru promovare după insuccesul de la Pâncota, gruparea zărăndană se va mulțumi cu statutul de arbitru al luptei pentru promovare. Până la acele întâlniri, însă, ineuanii se deplasează la Baia Mare pentru a bifa un meci fără miză. Moroșenii fac parte și ei din plutonul de trei echipe ce nu mai au obiective de clasament în play-offul seriei a V-a a Ligii a III-a, așa că ar trebui să rezulte un meci deschis, plăcut ochiului.
Asta crede și antrenorul „alb-albaștrilor” despre desfășurarea disputei de vineri după-amiază. „Se întâlnesc două echipe care nu mai au presiune, iar cel care va avea de câștigat este fotbalul. Ar trebui să asistăm la un joc frumos, de pe urma căruia tinerii să capete experiență la nivelul eșalonului trei, iar jucătorii mai experimentați să demonstreze că merită să apere și mai departe culorile clubului”, a prefațat confruntarea de la Baia Mare Adrian Abrudean.
Antrenorul Ineului a luat o decizie radicală în această săptămână și, pe cale de consecință, echipa sa nu va conta pe doi dintre jucătorii săi. „Cornea și Voștinar au avut o abatere disciplinară și atâta timp cât sunt eu la echipă nu-i voi mai primi la antrenamente și jocuri. I-am pus la dispoziția conducerii, care va decide ce va face cu ei”, ne-a mai mărturisit „Știli”. Deși e incomplet refăcut după accidentarea gravă suferită în derby-ul cu Sebișul, Bogdan Iambor va face deplasarea cu colegii săi, chiar în ziua partidei.
Așa stând lucrurile, la Baia Mare, Ineul ar putea intra pe teren cu: Bak – Nicolau, Bier, Țoca – Tătar, Francescu, Necșulescu, Georgiu, Talpaș – Drăgan, Băd. Claudiu Ștef (Târgu Mureș) – Ferencz Tunyogi (Zalău) și Sergiu Neichi (Satu Mare) sunt arbitri ce oficiază astăzi în Dealul Florilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.