Aceasta informare este efectuata de SC HAPEANUTS  SRL, cu sediul în loc. Baia, nr. 176, com. Vărădia de Mureș, jud. Arad ce intenționează să solicite de la ABA Mureș – SGA Arad obținerea unui Aviz de gospodărire a apelor pentru ,,Inființare și modernizare plantație de alun, sistem de irigare și împrejmuire teren în comuna Bârzava, jud. Arad”, aflata în extravilanul loc. Groșii Noi, com. Bârzava, jud. Arad.

Aceasta investitie este o investitie noua. Ca rezultat al procesului de realizare a investitiei nu vor rezulta ape uzate. Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea Avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului  la adresa sus menționată sau pot înainta observații în termen de 5 zile de la data publicării la A.B.A. Mureș – S.G.A. Arad, str. Liviu Rebreanu, nr. 101, mun. Arad, jud. Arad.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției