Ioan Malița, candidatul Partidului Social Democrat (PSD), a câștigat alegerile pentru funcția de primar al comunei Felnac cu un procent zdrobitor: 93,73 %.

După aflarea rezultatelor acesta a postat un mesaj pe Facebook:

„Dragi cetățeni ai comunei Felnac,

Cu o inimă plină de recunoștință și bucurie, vă adresez aceste cuvinte pline de mulțumire și recunoștință. Prin voturile și încrederea dumneavoastră, am fost ales în funcția de primar al comunei Felnac cu un impresionant procent de 94%.

Această încredere uriașă pe care ați arătat-o față de mine mă onorează și mă motivează să depun toate eforturile pentru a servi comunitatea noastră cu devotament și responsabilitate. Promit să fiu un primar dedicat, deschis la dialog, dispus să ascult și să acționez în interesul tuturor locuitorilor comunei noastre.

Vă asigur că voi lucra neobosit pentru a duce la îndeplinire proiectele importante, pentru a îmbunătăți calitatea vieții în Felnac și pentru a promova dezvoltarea durabilă a comunității noastre.

Îmi exprim recunoștința profundă față de fiecare dintre dumneavoastră pentru sprijinul acordat și pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o. Sunt convins că împreună vom face din Felnac un loc mai bun și mai prosper pentru toți locuitorii săi. Cu respect și recunoștință”.

În urma votului a crescut și numărul consilierilor locali de la 9 la 11.

Primarul Ioan Malița și-a început activitatea în administrația locală a comunei Felnac încă din anul 2012, în calitate de viceprimar. Este primar din 2016.

Ar putea fi o imagine cu ‎text care spune „‎09:12 4G ull 98 Commit GLOBAL 0 soluție Commit Global. REZULTATE vot Terms use @1987-2024HERE Termsofuse1987-2024HER HERE Sursa date: Autoritatea utoritateaElectoralaPermanentă Numaratoare partiale Rezultate vot Localitatea Felnac .MALIȚA 93, 93,73% 73% A. MĂLĂNCAŞ 6,27% .MALIȚA 93,73% MALIȚA93,73%(807) (807) A. MĂLĂNCAŞ 6,27% (54) Procesul electoral גגר‎”‎

Lasă un răspuns

Recomandările redacției