UTA va juca pe terenul Rapidului în această seară, de la ora 21:00, în cadrul etapei 28 din Superligă. Ca la majoritatea meciurilor din capitală, galeria utistă va fi susținută de Peluza Sud a CSA Steaua, cele două fiind înfrățite.

În acest context, Jandarmeria a emis un comunicat prin care anunță faptul că fanii echipei „militare” nu își vor putea afișa însemnele: „Menționăm faptul că, deși a fost agreată prezența și altor suporteri din București în zona destinată galeriei echipei oaspete, din rațiuni care privesc buna desfășurare a evenimentului sportiv, organizatorul acestuia nu va permite afișarea altor însemne în afara de cele care aparțin echipei FC UTA Arad.

Pentru acest meci de fotbal, din rațiuni de securitate, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât și a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare.

Pentru a evita producerea unor incidente, recomandăm suporterilor să evite deplasarea în grupuri mari la sau de la arena sportivă. Spectatorii sunt obligați să respecte cu strictețe măsurile stabilite de organizator și forțele de ordine.

Totodată, recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de agresivitate verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente, cu mențiunea că orice încălcare a prevederilor legale în vigoare va fi sancționată cu fermitate de către forțele de ordine

Lasă un răspuns

Recomandările redacției