În contextul minivacanței ocazionate de Ziua Națională a României, la nivelul Jandarmeriei Arad au fost dispuse toate măsurile necesare în vederea asigurării climatului de ordine și siguranță publică. Începând de astăzi, echipaje de jandarmerie vor acționa în fiecare zi pentru siguranța dumneavoastră.Jandarmii vor fi prezenți în toate zonele aglomerate, zonele unde se vor desfășura  evenimentele publice și vor acorda o atenție deosebită activităților de prevenire și combatere a faptelor antisociale.

Vineri, 1 Decembrie Jandarmeria Arad va participa la festivitățile organizate de Ziua Națională a României: în Parcul Eminescu și la Cimitirul Eternitatea.

La festivitățile militare organizate pe traseul Bulevardul Revoluției, Teatrul de Stat – strada Nicolae Grigorescu, Jandarmeria Arad va defila alături de celelalte structuri din Sistemul Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională cu un pluton, dar și cu tehnica auto din dotarea inspectoratului: 2 A.T.V-uri și 6 autospeciale folosite pe timpul misiunilor de asigurare, menținere și restabilire a ordinii publice în zona de competență.

Pentru a avea parte de o minivacanță în siguranță, vă recomandăm să:

– manifestați răbdare pe parcursul derulării activităților;

–  respectați regulile stabilite de organizatori și indicaţiile forțele de ordine;

– supravegheați copiii, pentru a evita situațiile de rătăcire și pentru prevenirea oricăror posibile incidente;

– apelați numărul unic de urgență ,,112″, dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale.

Jandarmeria Arad urează tuturor românilor: ,,La mulți ani!”      

                                          

                                                                          

Recomandările redacției