Micuții jucători ai Academiei UTA au participat astăzi la o competiție organizată în Ungaria. Este vorba despre Interliga maghiară de fotbal, o competiție menită să pună în valoare talentul jucătorilor din cele două țări.

România a fost reprezentată de Academia UTA și Atletico, cu grupele de juniori născuți în generațiile 2015 și 2016, competiția având loc la Szeged. De asemenea, generațiile 2013 și 2014 au fost prezente la Bekescsaba, în cadrul aceleași interligi.

Antrenorul celor de la UTA este Dani Mărcuș.

Jocurile sunt amicale și competiția se desfășoară fără clasament, tocmai pentru a le stârni celor mici dragostea pentru sport. Suntem foarte mulțumiți de randamentul jucătorilor noștri, pe care îi felicit cu această ocazie. Interliga maghiară ne oferă posibilitatea să ne dezvoltăm din punct de vedere sportiv, dar să și învățăm din modul în care maghiarii fac infrastructura, categoric mai bună decât a noastră. Terenurile sunt mult mai bune, infrastructura de asemenea. Această competiție ne ajută și pe noi să ne diversificăm perspectivele“, ne-a declarat Ovidiu Pința, directorul tehnic al Academiei UTA.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției