În luna octombrie, se dă startul noii stagiuni 2023 -2024, la Filarmonica din Arad. Astfel în seara de joi, 5 octombrie 2023, la ora 19.00 arădenii sunt așteptați la spectacolul Carmina Burana.

”O uriașă infuzie de energie și vigoare, cu o partitură predominant cinematografică, palpitantă, incredibil de frumoasă și atrăgătoare!

Ne reîntoarcem la muzica lui Carl Orff și la poetica vaganților medievali, la memorabilele tablouri ale splendidei cantate profane, cu toții împreună, orchestra simfonică, corul academic (dirijor Robert Daniel Rădoiaș) și maestrul de la pupitru, dirijorul Gheorghe Costin.

Iar soprana Mariana Bulicanu, tenorul Valentin Racoveanu, baritonul Mihai Damian, soliștii invitați ai serii de deschidere, completează liniile vocale ale partiturii, ilustrative pentru lumea sonoră a Carminei, ca de altfel și inserțiile vocale destinate vocilor de copii, susținute și de această dată de corul Colegiului de arte Sabin Drăgoi (dirijor Corina Teuca).

Mult așteptatul eveniment al lunii octombrie dă startul noii stagiuni 2023 -2024, în seara de joi, 5 octombrie 2023, la ora 19.00! Așteptăm cu mare drag să ne revedem!”, transmit reprezentanții Filarmonicii din Arad.

 

Biletele se pot achiziționa de pe:  https://www.bilete.ro/deschiderea-stagiunii-carl-off…/

Recomandările redacției