Biserica Râul Trezirii din Arad dă startul verii și sărbătorește copiii arădenilor, la pedală prin oraș, la cea de-a doua ediție de BRT Bike Tour!

Atât părinții cât și copiii sunt invitațide 1 iunie, la un timp superb petrecut atât pe biciclete, cât și în natură la Ceala, unde vor exista diferite activități recreative pentru a-i distra și relaxa pe participanți.

Singurele cerințe de la cei care vor să pedaleze alături de BRT sunt să aibă o sticlă de apă, eventual echipament de protecție și multă voie bună.

Punctul de plecare este în fața Bisericii Râul Trezirii, din Piața Gării nr. 2, unde participanții sunt invitați să se prezinte la ora 9:30, punctul de finish fiind Centrul de Vizitare Ceala, unde aceștia sunt întâmpinați cu un hot-dog bine meritat după efortul depus.

„Suntem la cea de-a doua ediție de BRT Bike Tour. Prima a fost un adevărat succes, iar anul acesta avem inclusiv o acordare de premii, precum și activități pentru cei mici și cei mari. Relaxarea va fi garantată șiinvit arădeniisă ni se alăture pentrua celebrao zi a copilului altfel, alături de noi”, a declarat președintele ARCD, dar si pastorul bisericii și organizatorul evenimentului, Samuel Caba.

Înscrierea este obligatorie prin trimiterea unui mesaj pe WhatsApp la numărul de telefon 0723.999.699, precizând numele adultului, al copiilor și vârsta.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Alt FM și Asociația pentru Reformă Civică și Democrație.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției