Câștigătorul licitației organizate de peluza suporterilor utiști este nimeni altul decât Cătă Nathan Juncan, arădeanul stabilit în Statele Unite și care, săptămâna trecută, a donat 7500 de lei clubului UTA pentru a achita amenda primită în urma torțelor aprinse de galerie la meciul cu FC U. Craiova 1948. De data aceasta, inimosul suporter al echipei UTA a pus la bătaie 7000 de lei, bani care i-au adus tricoul oficial de joc al lui David Miculescu, semnat de toți componenții echipei.

Banii vor fi donați lui Paul Andrei Diș, un tânăr de 18 ani, elev la Colegiul Național „Moise Nicoară“, arbitru asistent și suporter al echipei UTA. Acesta a fost diagnosticat cu o boală gravă, leucemie acută. Costul tratamentului medical este unul foarte ridicat astfel că orice ajutor financiar este mai mult decât binevenit.

Ultrașii arădeni s-au raliat astfel unui demers care a unit întreaga comunitate arădeană. Profesorii și elevii Colegiului Național „Moise Nicoară“, colegii arbitri și observatori ai AJF Arad, Arhiepiscopia Aradului, numeroase alte asociații și persoane fizice au donat sume de bani pentru a-l ajuta pe Paul să răzbească în lupta cu boala. Toți cei care doresc să îl sprijine în continuare, o pot face prin donații în contul următor:

IBAN: RO72RNCB0015030340010008

Titular cont: Fundația „Moise Nicoară“ Arad

Banca: BCR Arad

Moneda: RON

Recomandările redacției