Play-out-ul seriei 8 din Liga a III-a s-a încheiat astăzi, odată cu disputarea celor trei partide din etapa a zecea. Singura miză rămasă în această rundă era evitarea penultimului loc, poziție care înseamnă, cel puțin din punct de vedere sportiv, retrogradarea în Liga a IV-a. Înainte de runda a 10-a, pe acest loc se afla CS Socodor, cu 20 de puncte, la doar unul în urma Gloriei Lunca Teuz Cermei. Așadar, formația din Socodor avea nevoie de o victorie pe terenul liderului autoritar Progresul Pecica, combinată cu un pas greșit făcut de formația din Cermei, care evolua tot în deplasare, cu Șoimii Lipova.

În primă fază, situația arăta bine pentru CS Socodor, care a condus cu 2-0 la Pecica, după reușitele semnate de Mercioiu și Daina. Însă, chiar înainte de pauză, Nasiru a redus din diferență, iar partea secundă avea să fie una de coșmar pentru oaspeți. Liderul a înscris nu mai puțin de opt goluri până la final și s-a impus cu un scor incredibil: 9-2. Borcea a reușit un „hat-trick”, Pașcalău și L. Bodri au punctat de câte două ori, iar Arsene a marcat o dată. Așadar, rezultatul de la Lipova, 0-0, nu a mai avut nicio importanță în ecuația salvării de la retrogradare.

În fine, celălalt meci al etapei s-a disputat la Ineu, unde gazdele de la ACB au învins Avântul Periam cu 2-1. Spătaru și Banam au punctat pentru ineuani, care au obținut primul succes din play-out (și doar al doilea din întregul sezon), în timp ce reușita oaspeților i-a aparținut lui Rancov.

Iată clasamentul final al play-out-ului din Seria 8: 

Lasă un răspuns

Recomandările redacției