Lipova și-a îmbrăcat hainele de sărbătoare, azi în seara Sfântului Nicolae. Imaginile postate pe internet de primarul Florin Fabius Pera vorbesc de la sine.

Astfel, oficial de astăzi, orașul intră în spiritul sărbătorilor de iarnă, cu atmosfera feerică dată de luminițele și decorațiunile specifice Crăciunului.

”Cel mai frumos moment din an e acela când orașul nostru drag îmbracă straie de sărbătoare și atmosfera feerică a sărbătorilor de iarnă își face simțită prezența la fiecare pas.

Ne pregătim cu toții de Sfânta Sărbătoare a Nașterii Mântuitorului , iar Lipova și-a îmbrăcat haina de luminițe festive pentru a întâmpina așa cum se cuvine  Crăciunul, această sărbătoare unică și atât de dragă sufletului fiecărui creștin.

Lipova este un oraș cu oameni minunați, un oraș deosebit,  care dincolo de orice greutăți și piedici întâmpinate va crește din ce în ce mai mult, va străluci la adevărata sa valoare așa cum strălucește acum sub miile de luminițe de iarnă și va aduce întregii comunități un viitor frumos și luminos, pentru că Lipova este un loc binecuvântat de Dumnezeu.

Mulțumesc tuturor celor care au muncit cu atât de multă pricepere și desăvârșire și au făcut posibil și în acest an acest peisaj de poveste, pe care îl oferim în dar, cu drag cetățenilor noștri, de la cei mai mici până la cei mai mari, acum, în prag de sărbătoare”, transmite primarul Lipovei, Florin Fabius Pera.

Sursă foto Răzvan Olariu

Recomandările redacției