balMoment festiv pentru vârstnicii arădeni care, de curând, au participat la tradiţionalul Bal al Pensionarilor, aflat deja la ediţia cu numărul XIV. Vineri, 4 octombrie, membrii Ligii Pensionarilor au petrecut momente de neuitat la evenimentul ocazionat de Ziua Persoanelor Vârstnice. Balul s-a ţinut la aceeaşi locaţie, un restaurant din Casa Sindicatelor, care a găzduit peste 250 de seniori.
La Balul Pensionarilor au fost prezenţi membri din municipiu, din judeţ, precum şi de la filialele partenere din Gyula, roshaza, Lököshaza, Ketegyhaza şi Bekes. Atmosfera evenimentului a fost întreţinută cu muzică pupulară fiind invitată formaţia „Nelu Laşca“ şi solişti vocali printre care s-au numărat Andrea Ardelean şi Anda Popovici. „Au fost prezenţi în jur de 250 de vârstnici la bal. Evenimentul a început la ora 15.00 şi s-a încheiat la miezul nopţii, cei prezenţi având parte de o noapte deosebită. Astfel de evenimente vor mai fi organizate luna aceasta de filialele Ligii Pensionarilor din judeţ“, a spus Costică Corodescu, preşedintele Ligii Judeţene a Pensiona­rilor Arad.
Vineri, pe data de 11 octombrie este rândul filialei din Sebiş să organizeze Balul Pensionarilor, urmând ca pe 26 octombrie, peste 300 de vârstnici să aibă parte de un astfel de eveniment la Curtici. Pe data de 16 noiembrie va fi organizat un bal la Iratosu. Liga Pensio­narilor oferă mai multe informaţii legate de evenimente, la sediul din municipiu, din strada Hunedoarei.

Recomandările redacției