În această duminică, locuitorii din localitățile Pilu și Vărșand au avut parte de o dublă sărbătoare: Zilele Comunei Pilu și Chirvai-ul de la Vărșand. Primăria Comunei Pilu alături de Conisliul Local Pilu au reușit să organizeze cele două evenimente într-o singură zi, iar vremea ce nu se arătase inițial atât de favorabilă s-a liniștit iar locuitorii au putut să se bucure de un program complet de muzică și dans.
Primarul Dan Lucian Drăgan s-a arătat extrem de încântat de modul în care locuitorii s-au bucurat împreună de cele două sărbători.
„Mă bucur foarte mult că vremea ține cu noi și putem să ne desfășurăm deși am avut mici inconveniente din cauza ploii. Totuși sunt fericit să văd locuitorii din Pilu și Vărșand că se înțeleg atât de bine și că există pace și liniște între cele două localități. Vă mulțumesc tuturor celor prezenți că vă aflați aici și totodată nu pot să nu amintesc și de Consiliul Local Pilu și Primăria Pilu fără de care aceste evenimente nu erau posibile”, a spus primarul Dan Lucian Drăgan.
Programul a fost foarte diversificat, astfel încât să se potrivească pentru toate gusturile. Ziua a început cu o competiție de pescuit sportiv, dar și multe alte surprize pentru cei mici, dansuri și muzică de calitate susținută de diferiți artiști.
De asemenea, nu putem să nu amintim de personalitățile importante care au venit la dubla sărbătoare precum vicepreședintele Consiliului Județean, Răzvan Cadar, dar și alți politicieni de seamă ai județului nostru. Evenimentul s-a încheiat cu un minunat foc de artificii și multă voie bună.

 

Recomandările redacției