Polițiștii locali din Arad continuă verificarea persoanelor cu acte de identitate expirate. De asemenea, aceștia au găsit și mulți tineri care au împlinit vârsta de 14 ani și care nu s-au dus să solicite actul de identitate.

Astfel, s-au verificat la domiciliu, respectiv s-au întocmit 10 procese verbale persoanelor cu acte de identitate expirate.

„Ne ocupăm și de culegerea din teren a datelor referitoare la aceste persoane (de ex. mutat la altă adresă necunoscută, mutat în străinătate, decedat în străinătate, etc) în vederea transmiterii lunare a acestora către SPCLEP pentru inserarea mențiunilor în baza de date. În urma verificărilor din teren ale polițiștilor locali cu atribuții în domeniul evidenței persoanelor, ce vizează persoanele cu acte de identitate expirate, respectiv minorii de 14 ani care nu au solicitat SPCLAP Arad eliberarea unui act de identitate, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale persoanelor care au ales să nu solicite eliberarea unui act de identitate valabil, la expirarea celui deținut (strada Ioan Alexandru, Cuza Vodă, Episcopiei, Mărgăritar, M. Costin, Salciei, Emil Gârleanu, Grigore Ureche)”, spun reprezentanții Poliției Locale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției