Claudiu Micovschi a înscris din nou pentru UTA, de această dată în succesul cu 2-0 contra lui Hermannstadt. Fotbalistul bihorean a marcat al doilea său gol la Oradea, după reușita din victoria cu Dinamo (2-1).

Intrat la pauză contra sibienilor, în locul lui Albert Stahl, mijlocașul a punctat în minutul 83 cu un șut din 12 metri, după o pasă primită de la Eric Omondi.

„O victorie foarte importantă pentru parcursul nostru, pe un teren foarte greu, ne bucurăm pentru aceste trei puncte meritate. A fost o diferență de atitudine din punctul meu de vedere, meritam această victorie. E al doilea doilea gol consecutiv la Oradea, mă bucur mult pentru că reușesc să marchez, să ajut echipa, asta e cel mai important. Îmi place să marchez oriunde, nu doar la Oradea, important e ca echipa să câștige și sper să obținem cât mai multe puncte. Noi la fiecare antrenament dăm totul, pregătim fiecare meci cât mai bine, încercăm mereu să aducem puncte acasă” a declarat Micovschi la finalul partidei. Golgheterul „roș-albilor” din Superligă, cu patru reușite (la egalitate cu slovacul Fabry), a anticipat și meciul de marți cu FC Voluntari: „În Cupă încercăm să trecem mai departe, acesta e obiectivul nostru”.

Fotbalistul de 24 de ani a semnat cu UTA la finalul lunii august, fiind împrumutat de la Rapid până în vara anului viitor.

Recomandările redacției