FCC UAV Arad a ajuns la o nouă înțelegere pentru sezonul 2024-2025. Astfel, Mihaela Panait se va alătura lotului condus de Miroslav Popov.

Născută în 2005, Panait vine la echipa „galben-albastră” după ce în sezonul trecut a evoluat pentru Rapid București. Acolo, conducătorul de joc a strâns medii pe meci de 11.6 puncte, 4.4 recuperări și 3.7 pase decisive pentru un indice al eficienței de 9.4 unități.

Tânăra jucătoare a fost lidera selecționatei U18 la Campionatul European din Bulgaria din 2023, unde a adunat medii de 11.8 puncte, 5.4 pase decisive și 3.8 recuperări. De asemenea, a avut o experiență în Atlanta, la Women’s NBA Academy Games.

Panait va începe, la Arad, a cincea stagiune în Liga Națională de Baschet Feminin. Ea a debutat în 2020/2021 la CS Agronomia București, club pentru care a jucat în primii trei ani la senioare.

Panait este a doua baschetbalistă transferată de FCC UAV pentru noul sezon, după Alina Podar. De asemenea, vicecampioana României a mai anunțat și faptul că trei jucătoare din stagiunea precedentă vor continua la Arad: Andreea Mititelu, Anamaria Ciotir și Paloma Cucu.

FOTO: fiba.basketball

Lasă un răspuns

Recomandările redacției