Salonul Mira sun and Beauty, aflat pe strada Andrei Mureșanu, Nr.32, din municipiul Arad sărbătorește, astăzi 26 mai 2023, un an de când și-a deschis porțile.

„Vino să sărbătorești alături de noi, vineri 26.05.2023, până la ora 20.00, un an de la deschidere. Ciocnim un pahar cu prosecco și servim o prăjitură. Toate clientele de la solar, vineri vor primi o cremă la plic cadou”, a declarat Mirabela Vărșăndan, administratorul Mira sun and Beauty.

Salonul oferă: solar (tuburi colagen) la cel cel mai bun preț din oraș și anume 2 lei minutul, coafură,  manichiură/ pedichiură, cosmetică și make-up.

„Pentru că ne pregătim pentru weekend, se anunță soare, așadar bronzul nu trebuie să vă lipsească, iar noi vă așteptăm cu drag”, mai adaugă Mirabela.

Clinetele care au trecut pragul salonului Mira sun and Beauty, în primul an de activitate, spun că au devenit fidele și că și-au făcut chiar un abanoment.

„În urmă cu un an am descoperit acest salon, dar mai ales fetele care își desfășoară aici activitatea. Nu există eveniment la care să particip să nu trec pe la ele. Îmi place că au servicii de calitate, prețuri bune și mai ales zâmbete”, spune una dintre cliente.

Programări se pot face la numărul de telefon: 0755 679 132. Activitatea poate fi urmărită pe pagina de Facebook mirasunandbeauty

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției