UTA a ratat o oportunitate importantă de a se apropia de zona play-off. Cu o victorie împotriva Botoșaniului, arădenii s-ar fi apropiat la un singur punct de locul 6, însă au obținut doar o remiză, 2-2. „Roș-albii” au fost aproape chiar să piardă meciul, ținând cont că au rămas în zece oameni într-un moment în care adversarii erau în avantaj pe tabelă, dar Ariel Lopez a punctat în minutul 90 și i-a salvat de la înfrângere.

La final, Mircea Rednic a tras concluziile: „E a treia șansă pe care am avut-o să ne apropiem de play-off, mai sunt cinci meciuri. Până la urmă, e un punct câștigat în inferioritate numerică, nu a fost ușor. Am vrut să spun că ne-am bătut singuri, dar nu e așa, căci am făcut egal. A fost vina noastră, să ai 1-0 la pauză și să controlezi jocul în prima repriză, deși au avut și ei o bară, dar eu cred că a vrut să centreze atunci. Dar am greșit prea mult azi, au fost Eric (n.a. Omondi), Marcelo (n.a. Freitas), Mihai, nu ai voie să riști acolo în zona centrală, jucătorii știu că acolo e zonă de mare risc. Mai ales pe construcție, când fundașii laterali se deschid, fundașii centrali stau și ei să primească mingea. Unul a vrut să dea o pasă de doi metri, celălalt a vrut să se întoarcă și știam care e punctul forte al adversarului. Adică ei joacă direct, au viteză, au tehnică la jucătorii care au venit și ne-au surprins și am ajuns să fim conduși cu 2-1. În plus, a venit și castana lui Conte, la experiența lui nu ai voie să faci așa ceva, mai ales când știi că există VAR, sunt camere peste tot. Sincer să fiu, după aceea a fost greu pentru noi, dar mă bucur că am avut o reacție bună, mă bucur că publicul a încurajat echipa până la final, cum ei au crezut așa am crezut și noi”

Utiștii au încheiat etapa pe locul 11, cu 31 de puncte, la trei în urma lui FC Hermannstadt, care ocupă ultima poziție de play-off.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției