UTA are în față un meci care poate decide în ce direcție se va îndrepta sezonul pentru elevii lui Mircea Rednic. Mâine, de la ora 14:00, arădenii vor întâlni Petrolul pe Arena „Francisc Neuman”, iar cu o victorie „roș-albii” rămân la mâna lor în lupta pentru play-off. Momentan, ploieștenii ocupă locul 6, dar cele două formații sunt despărțite de un singur punct.

Mircea Rednic a anticipat meciul contra „lupilor galbeni”, care au mari probleme de efectiv pentru duelul de mâine: „E un meci foarte important pentru noi, chiar am avut o discuție după analiza pe care am făcut-o cu jucătorii și vreau ca băieții să înțeleagă momentul și să dea totul pe teren ca să putem să câștigăm meciul ăsta. Nu e un meci ușor, e o echipă care pierde foarte greu. Au foarte multe meciuri nule, au experiență în echipă, au calitate în echipă, au și ei probleme pe axul central, le lipsesc cei doi fundași centrali (n.a Paul Papp și Bart Meijers). Îmi doresc să avem o atitudine bună, prezență în teren, de la început să punem presiune pe adversar, să-i facem să greșească și să gestionăm mult mai bine meciul decât am făcut-o la ultimul meci de acasă (n.a 2-2 cu FC Botoșani), când am avut 1-0 și în repriza a doua n-am gestionat cum ar fi trebuit să gestionăm. Îmi reproșez mie că, poate, simțindu-i că totul e ok, n-am mai țipat, n-am mai urlat, n-am mai cântat și poate începutul de joc nu a fost cum ar fi trebuit să fie. Petrolul are jucători de viteză, jucători care au tehnică, Jair, Hanca, Grozav, Musi, care are viteză, Berisha, pe care l-am văzut foarte puțin și care a avut acțiunea și reușita aia (n.a golul de trei puncte din prelungirile meciului cu Politehnica Iaşi). Deci, e o echipă bună, dar noi cu echipele bune întotdeauna am jucat bine”

Deși arădenii pot urca pe loc de play-off dacă înving mâine, tehnicianul preferă să nu vorbească despre acest obiectiv, deoarece în momentele în care a făcut-o, echipa a înregistrat rezultate nefaste, 2-4 cu Oțelul, respectiv 2-2 cu FC Botoșani: „Despre play-off nici nu mai vreau să aud, obiectivul nostru a fost să ne salvăm de la retrogradare. Avem șapte puncte față de echipele care sunt pe loc de baraj și vrem să facem cât mai mare diferența între noi și cei de acolo”

Până la finalul sezonului regulat, „roș-albii” mai joacă în deplasare cu Rapid și Dinamo și pe teren propriu cu FC U Craiova.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției