Sebișul a călătorit 60 de kilometri de la Băile Tușnad până la Tărlungeni pentru a-și măsura forțele cu divizionara secundă, CS Mioveni, aflată în cantonament la Poiana Brașov. Cu câte un gol pe repriză, marca Stan și Biceanu, argeșenii au tranșat disputa, agitând puțin apele în tabăra Naționalului. „Sunt puțin supărat pe atitudinea unor băieți, care nu e tocmai cea dorită de mine. Le-am și spus, eu am nevoie de bărbați, nu de «păsărici», iar cei care nu înțeleg asta vor pleca. În acest moment, chiar cred că ne vom mai despărți de unii jucători”, a punctat Rică Neaga.
Despre defășurarea efectivă a disputei cu Mioveniul, „principalul” Sebișului a adăugat: „Am întâlnit o echipă matură, experimentată, din prima parte a clasamentului ligii secunde, dar asta nu este o scuză pentru momentele în care noi nu ne concentrăm cum aș vrea eu. Ratăm prea mult, din poziții clare, iar golurile pe care le luăm sunt, practic, cadouri pentru adversarii noștri. Oricum, în această perioadă de acumulări fizice nu mă interesează prea mult rezultatele, ci aspectul tactic și atitudinea lor în teren”.
În altă ordine de idei, stafful tehnic al Sebișului pare preocupat de întărirea defensivei. În acest sens, „oficialii” Naționalului au bătut palma cu sârbul Aleksandar Petrovic, care a și ajuns la Băile Tușnad, după ce și-a luat actele de la ACS Poli, ultima sa echipă de club. Dar, sebișenii s-au mai orientat spre un fotbalist. „În cantonament ajunge și Bogdanovici. E variantă de fundaș dreapta și fundaș central, cu evoluții foarte bune în special la FC Olt”, ne-a mărturisit Călin Cojocaru, managerul grupării de pe malul Crișului Alb.
Daniel Bogdanovici are 24 de ani, ultima oară a evoluat la FC Caransebeș, dar – într-adevăr – a fost „piesă” importantă în angrenajul lui Dan Oprescu la FC Olt. Acum trei sezoane, în Liga a II-a, a fost fotbalistul cu cele mai multe minute strânse la gruparea olteană ca fundaș dreap­ta. În acest moment, Rosenblum și Dăruială sunt fotbaliștii care luptă pentru titularizare pe banda dreap­tă a apărării.

Recomandările redacției