ACTUALIZARE: https://www.glsa.ro/femeia-din-arad-si-cei-doi-copii-minori-care-se-aflau-in-casa-din-turcia-in-timpul-cutremurului-sunt-in-siguranta/

O noapte de coșmar și pentru arădenii care au o parte din familie în Turcia, în zonele afectate de cutremur. Cei care au reușit să se salveze au stat toată noaptea în frig și nu au cum să plece de acolo, deoarece pământul este crăpat. Sunt arădeni cu copii mici care aștepată cu diperare să fie salvați din infernul în care se află. Pe de altă parte familia rămasă în Arad caută cu disperare soluții pentru scoaterea lor de acolo.

„Toată noaptea am sunat pe la Ambasadă și peste tot. Suntem disperați, au înghețat de frig. Nu pot să plece singuri de acolo, că totul este prăbușit în jur. Sora mea și-a pierdut telefonul, țineam legătura cu cumnatul, dar acum nici el nu mai răspunde. Au cu ei două fetițe de 10, respectiv 12 ani. Au reușit să iasă din casă înainte ca aceasta să se dărâme, acum stau în mașină, dar e zăpadă și viscol. Mama și fetele sunt cetățeni români, cumnatul este turc. Sperăm să îi ajute cineva. Sunt în: Pinarbasi Mah – Goksun Cayi Cad NO -12 – Goksun T K. Maraș”, a spus una dintre arădencele care nu a închis un ochi toată noaptea. Aceasta a mărturisit că de ieri de la ora 17.00 încearcă cu disperare să găsească o soluție pentru a-i salva.

Foto: Twitter

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției