Se îngroașă lista „diasporei“ condamnaților. Expus într-o investigație Libertatea din 2019 ca un „medic” care a efectuat intervenții chirurgicale estetice, la mai multe clinici din România, fără să aibă studii, Matteo Politi a fost condamnat definitiv astăzi, 15 martie 2023. Pedeapsa de 3 ani și 10 luni de închisoare a fost dată de Curtea de Apel București (CAB).
„Împotriva celui în cauză, Judecătoria Sectorului 1 București a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr 1523 din 15.03.2023, fiind condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 10 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și instigare la fals intelectual.
„Politi a ieșit din țară în luna decembrie 2022”, este informația obținută de la autorități, pe surse, de cei de la Libertatea. Nu există informații despre o eventuală reîntoarcere a sa în țară.

Politi încercase să fugă și imediat după dezvăluirile Libertatea, în 2019, însă a fost prins în vama Curtici în timp ce încerca să fugă cu trenul. În luna decembrie, Matteo Politi și-a expus ultima locație pe rețelele sociale, aceasta fiind Hong Kong, Asia.
sursa: libertatea.ro


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției