„Leoaicele“ nu reușesc să își regăsească ritmul din anii trecuți în prima ligă feminină de fotbal. Dacă în sezonul trecut au ratat în ultimul meci play-off-ul dar apoi au defilat în play-out, anul acesta lucrurile stau mult diferit. Cu un lot slăbit valoric față de anul trecut, măcinat de accidentări, la care s-a adăugat și renunțarea lui Dan Cuedan la pregătirea echipei, Piroș Security Lioness a înregistrat în acest week-end a doua înfrângere consecutivă în play-out. Și, dacă în etapa precedentă echipa arădeană a cedat la limită pe teren propriu în fața echipei din Baia Mare, ieri înfrângerea pe terenul liderului CSM Alexandria a fost una categorică: 6-1. Golul echipei noastre a fost marcat de Bajko Emese. Directorul sportiv Nicușor Tanasoglu a fost nevoit, datorită absențelor, să alinieze la start o formulă de echipă foarte tânără formată din: Maha – Ungur, Granados, Olariu, Nemet – Stanoiev (Vidrașcu), Bajko, Roz (81, Ban), Nicoară – Mateș, Mătasă.

Clasamentul, după trei etape scurse din play-out, se prezintă astfel:

În runda viitoare echipa arădeană va juca tot în deplasare, la ACS Fair Play București. Meciul va avea loc sâmbătă, 1 aprilie.

Din păcate nici din Liga 3, unde evoluează fetele de la UTA, nu au venit vești mai bune. Jucând la senioare cu jucătoare mult sub vârsta normală (16, 14 sau chiar 12 ani), textilistele n-au avut nicio șansă pe terenul Universității Craiova și au cedat cu 5-0. În clasamentul Seriei 1, UTA ocupă penultima poziție, cu 7 puncte acumulate după 8 meciuri, un bilanț rezonabil dacă ținem cont, așa cum spuneam, de vârsta fetelor. Duminică UTA urmează să joace tot la Craiova, dar de data aceasta împotriva celor de FC U 1948.

(foto: frf.ro)

Recomandările redacției