Gloria Lunca-Teuz Cermei și Metalurgistul Cugir, formații cu același număr de puncte (52) și vecine în ierarhia seriei a IV-a a Ligii
a III-a se întâlnesc în reprezentația de final a sezonului. Miza este locul 4, ocupat momentan de formația din județul Alba, pe care – însă – „sămădăii” au învins-o sub Drăgana cu 3-2 pentru primul eșec al stagiunii.
Așadar, rezultatul direct îi avantajează deocamdată pe Capătă et. comp., așa că – teoretic – ar fi bună și remiza. Dar, președintele clubului arădean vrea rezultatul maxim. „Băieții sunt conectați, au înțeles că vacanța începe de sâmbătă seara încolo și vor da totul în meciul cu Metalurgistul Cugir. Dorința noastră este să terminăm pozitiv cel mai bun sezon din istoria clubului, iar locul 4 în clasamentul Ligii a 2-a dă bine pentru o comună mică precum Cermeiul”, spune Petre Bulza.
Așadar, Metalurgistul Cugir, candidată la Liga a II-a până la mijlocul părții secunde a sezonului, trebuie să învingă în Țara Sămădăilor pentru a-și păstra poziția a 4-a, existând și varianta neplăcută de a coborî până pe locul șase 6 dacă pierde, iar Național Sebiș va lua toate punctele la Ocna Mureș. „Mergem să jucăm cât mai bine posibil, să încheiem cu bine sezonul și să ne clasăm cât mai sus posibil în clasament”, a punctat antrenorul Marius Opric pentru ziarulunirea.ro
Ambele echipe au câte un fotbalist suspendat din rândul celor experimentați: Varga, respectiv Șuteu. La Cermei, Dolga are o problemă la mână, Vezan e incert, iar la Cugir N. Bănică și Bold sunt accidentați. Totodată, vă reamintim că Morariu, Făgărășanu și Necșulescu s-au despărțit de o lună de trupa din județul Alba.
Formații probabile:
Cermei: Stănilă – Polgar, Nistor, Sabău – Mager, Prună, Vezan, Deta – Vlad, Capătă, A. Iuga.
Cugir: Crivăț – Dohotariu, Lang, Itu, Vărărean – Șaucă, Dican, I. Grozav, Vitinha – P. Păcurar – Cîrstean

Recomandările redacției