Ovidiu Haţegan a primit o nouă delegare în competiţiile europene. De această dată, arădeanul se va afla în camera VAR la partida dintre kosovarii de la Ballkani şi cehii de la Viktoria Plzen, din cadrul grupei C a Europa Conference League.

Meciul se va disputa joi, de la ora 19:45, la Tirana (Albania), pe Arena Kombetare. Stadionul „Fadil Vokrri” din Pristina, pe care Ballkani și-a disputat până acum jocurile europene, este indisponibil datorită unor probleme cu suprafața de joc, care s-au văzut încă de la meciul Kosovo – Israel 1-0 de pe 12 noiembrie.

Duelul va fi condus de o brigadă 100% românească. Marian Barbu va fi la centru, asistat de tușierii Mihai Marica și Imre-Laszlo Bucsi și de rezerva Sebastian Colțescu, iar alături de Hațegan în camera VAR se va afla Radu Petrescu.

În actuala stagiune, arădeanul a mai fost delegat ca arbitru video la alte două partide, Barcelona – Royal Antwerp 5-0 în Champions League și Aris Limassol – Glasgow Rangers 2-1 în Europa League, dar a condus un meci și din postura de „central”, Lugano – Club Brugge 1-3, în Conference League.

Recomandările redacției