Cătălin Vulturar va reveni, până la urmă, la UTA, sub formă de împrumut de la Rapid. Internaționalul U21 va evolua în tricoul „roș-alb” până în vara acestui an. Mijlocașul arădean a semnat cu giuleștenii la începutul lunii, iar la sosirea în țară a făcut unele declarații care nu au fost pe placul lui Mircea Rednic, așadar mutarea care se va oficializa astăzi este oarecum surprinzătoare.

„Mă bucur foarte mult că am această oportunitate şi vin la Rapid cu gândul de a face performanţă şi de a câştiga cât mai multe trofee. Sincer, eu nu ştiu altă echipă interesată în afară de Rapid. Dânşii s-au convins şi le mulţumesc foarte mult. Da, a fost greu să las Italia, pentru că am legat multe prietenii, dar este următorul pas făcut în cariera mea şi le mulţumesc. Cred că am avut multe de învăţat în aceşti trei ani şi jumătate. Cel mai mult m-am dezvoltat pe parte tactică, dar şi pe plan personal, pentru că acolo voiau să fim oameni, în primul rând, apoi fotbalişti. Colegii de la Lecce erau supăraţi, dar fericiţi pentru mine. Mi-au transmis mult succes. Eu am semnat cu Rapid. Îmi doresc să fac pași mici, să-mi fac treaba la Rapid şi să avem performanţe excelente. Da, suntem aproape acolo şi cred că ne jucăm cărţile pentru campionat. După mine, fanii Rapidului sunt cei mai frumoşi din ţară. Rămâne să învăţ imnul Rapidului” spunea fotbalistul de 19 ani.

Încă din acel moment exista opţiunea ca Vulturar să vină sub formă de împrumut la UTA, însă declaraţiile mijlocaşului nu au fost pe placul lui Mircea Rednic, care părea să excludă varianta: La declarațiile pe care le-a făcut, nu că nu mai vreau eu, nu mai vor suporterii. Ăștia sunt copii fără minte, dar ar trebui să fie ajutați și un pic sfătuiți de impresar. Nu ai voie să spui așa ceva. În primul rând, noi l-am vrut, impresarul lui ni l-a propus si nu s-a făcut. Acum văd că cei de la Rapid l-au cumpărat și era vorba de un împrumut, dar eu chiar nu mi-l doresc în situația de față. Să stea acolo, să învețe imnul Rapidului. O să aibă concurență, nu cred că antrenorul și l-a dorit, nu l-a dorit. Vulturar e un jucător bun, dar acolo e concurența mare la mijlocul terenului și avea mai multe șanse aici să joace. Dacă el a ales și a făcut declarațiile pe care le-a făcut, e clar, nu mai am nevoie de el”

Crescut de UTA, Vulturar devenea cel mai tânăr debutant în primele două ligi în 2018, când regretatul Ionuț Popa l-a introdus pe teren într-un meci cu Farul Constanța la vârsta de 14 ani și 9 luni. În 2020, mijlocașul s-a transferat la Lecce, unde a evoluat doar la nivel de juniori, cucerind titlul în sezonul trecut de Primavera 1, din postura de căpitan al echipei.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției