Play-Out Liga de Tineret (etapa 4): Viitorul Cluj – UTA 0-1

Băieții lui Ciubăncan și Botiș s-au întors cu toate punctele de la Cluj, acolo unde i-au învins pe cei de la Viitorul cu 1-0. Golul arădenilor a fost înscris de Adelin Nica în prima repriză. UTA a aliniat la start următoarea formație: Cigherean – Hara, Purdescu, Joldea, Olăroiu, Vâlcu, Rusu, Curtuiuș, Nica, Busu, Ekmekci. Au mai intrat Calotă, Huc și Maghiar. Etapa viitoare, arădenii vor juca pe teren propriu cu LPS Bihorul Oradea.

Play-Off Liga Elitelor U16 (etapa 4): Viitorul Cluj – UTA 5-0

Trupa antrenată de Sandu Gaica, Costel Bogoșel, Adrian Ungur și Radu Mărginean a pierdut cu 5-0 meciul jucat în deplasare la Viitorul Cluj, liderul clasamentului. UTA a început meciul în următoarea formulă: Cutean – Vereș, Bărbat, Ene, Berar, Păduraru, Hodoșan, Țăroi, Tolcea, Iancu, Leca. Au mai jucat Cârlan, Dolga, Cismaș, Bokșe și Burcă. Etapa viitoare, „roș-albii” primesc vizita Universității Craiova.

Play-Off Liga Elitelor U15 (etapa 4): CFR Cluj – UTA 0-0

Echipa antrenată de Dinu Donca și Alex Nistor a remizat cu CFR Cluj, în deplasare, scor 0-0. Primul unsprezece: Suli – Mărgan, Sabău, Gherman, Drăgușin, Nădăban, Antochi, Sandu, Dogan, Orădan, Ile. Au mai jucat Zachar, Spătariu, Băeșu, Pelău și Tomoioagă. Etapa viitoare, UTA U15 primește vizita Universității Craiova, ocupanta primului loc.

Liga Elitelor U14 (etapa 12): ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș – UTA 4-3

UTA U14 a pierdut cu 4-3 în deplasarea de la Sângeorgiu de Mureș. Golurile trupei arădene au fost reușite de PanteaBene și Vîrciu. Primul unsprezece al trupei lui Aslău a fost alcătuit din Pasquale – Pantea, Popov, Vîrciu, Istrate, Pârtan, Achim, Buțiu, Oraș, Bene, Aslău. Au mai intrat pe parcurs: Cătană, Bandrabur, Rus și Sandu. Etapa viitoare, „roș-albii” vor juca tot în deplasare, la LPS Bihorul Oradea.

academia-uta.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției