iotcuNicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, împreună cu vicepreşedintele Adrian Ţolea spun că vor folosi încă o cale pentru a sensibiliza Guvernul Ponta, pentru a reda judeţului drumurile cuprinse în PNDI. „Am făcut toate demersurile administrative pentru ca tronsoanele de drum Arad-Şiria-Seleuş şi Arad-Zădăreni-Felnac să revină Consiliului Jude­ţean, dar ne-am lovit de piedici la Bucureşti şi de contre politice la Arad. Vom apela la voinţa cetăţenilor pentru a arăta că arădenii îşi doresc reabilitarea acestor drumuri”, a declarat Nicolae Ioţcu.
Astfel, la nivelul Partidului Demo­crat Liberal se va demara o nouă acţiune de strângere de semnături de la arădeni pentru a sensibiliza Guvernul şi pe această cale, a voinţei populare. Acţiunea se va desfăşura în tot judeţul şi în municipiu. De asemenea, preşedintele Nicolae Ioţcu este dezamăgit că Aradul este sabotat tocmai de unii aleşi arădeni. „Constat, din nefericire pentru judeţul Arad că parlamentarii USL nu fac nimic pentru arădeni, deşi în Parlament Puterea are o majoritate de 70%. Aceştia au o prestaţie sub aşteptări în Parlament, singura activitate a lor fiind să stea în spatele unor comunicate lipsite de adevăr, scrise aproape identic, de «pixul» unui fost ziarist. Aceşti parlamentari au doar interese proprii şi nu au nicio intervenţie în favoarea Aradului. Cel mai bun exemplu este că în această perioadă, când asistăm la desfiinţarea judeţului Arad, când numai la Finanţe 100 de oameni şi-au pierdut locul de muncă, iar alţi 35 vor face naveta la Timişoara. În timp ce Aradul rămâne fără instituţii de finanţe, Direcţia Regională Antifraudă se mută la Deva, iar Timişoara ia restul, totul sub pasivitatea aleşilor USL. Parlamentarii USL sunt o jignire pen­tru Arad”, a încheiat Nicolae Ioţcu.
Democrat-liberalii arădeni au în derulare şi o altă campanie de acest gen, pentru continuarea lucrărilor la cele două pasaje.

Recomandările redacției