Pe scurt

0
232

Transporturi ilegale de lemn

Polițiștii orașului Ineu au depistat în trafic, două transporturi ilegale de material lemnos. Polițiștii au depistat și oprit în trafic, pe raza localității Bocsig, un bărbat de 28 ani, din județul Arad, în timp ce transporta cu un atelaj hipo aproximativ 1,2 metri cubi material lemnos, de diferite specii. Polițiștii au mai depistat pe raza localității Bîrsa, un bărbat de 53 de ani, în timp ce transporta cu un autoutilitară 3 metri cubi material lemnos din specia fag și 1 metru cub material lemnos din specia salcâm. În urma verificării avizului de însoțire a materialului lemnos, s-a constatat că acesta nu era întocmit cu respectarea prevederilor legale (omisiunea menționării cantității de 1 metru cub material lemnos specia salcâm). Conform legii 171/ 2010, cei doi bărbați au fost sancționați contravențional, fiind indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor materialul lemnos transportat ilegal și mijlocul de transport hipo.

 

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii Postului de Poliție Vârfurile au pus ieri în aplicare, un mandat de executare a pedepsei închisorii. Mandatul a fost emis la data de 15 noiembrie a.c., de magistrații Judecătoriei Gurahonț, pe numele unui bărbat de 47 de ani, din Vârfurile, care are de ispășit o pedeapsă de 1 an cu închisoarea, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Arad.

 

Şoferi amendaţi

În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 70.000 lei. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 193 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 70.000 de lei. Dintre acestea, 50 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 143 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere şi 11 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.