Condamnat pentru infracțiuni rutiere

În data de 21 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat pe raza localității Șicula, un tânăr pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei închisorii. Mandatul a fost emis de magistrații Judecătoriei Ineu, pe numele unui tânăr de 22 de ani, care are de ispășit o pedeapsă de un an cu închisoarea, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Arad.

 

O adolescentă și un bărbat depistați conducând fără permis

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii au depistat în trafic, o adolescentă și un bărbat care au condus fără permis. Astfel, au fost depistați în trafic: pe raza localității Prunișor, o tânără de 17 ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere, iar pe raza localității Sâmbăteni, un bărbat de 29 de ani, în timp ce conducea un autovehicul tractând o remorcă fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei ansamblului de vehicule condus. În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere.

             

 

Tigarete netimbrate, confiscate de polițiști

Vineri, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat un bărbat care comercializa țigarete netimbrate. Polițiștii au depistat într-o piață din municipiu, un bărbat de 74 de ani, din Arad, în timp ce oferea spre comercializare 2.320 fire țigarete de diferite mărci, netimbrate, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă. Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată în vederea confiscării, bărbatul fiind sancționat contravențional conform Legii 12/1990, cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Recomandările redacției