Pantone, autoritatea globală în domeniul culorilor, sărbătorește cea de-a 25-a aniversare a previziunilor anuale de nuanțe prin desemnarea Peach Fuzz ca fiind culoarea oficială a anului 2024. Ce promite să le aducă oamenilor această nuanță revoluționară, aflată undeva între tonurile de roz și portocaliu?

Ce exprimă culoarea Peach Fuzz

Peach Fuzz este o nuanță captivantă, situată undeva între nuanțele de roz și portocaliu, creând astfel o combinație perfectă de prospețime și căldură.

Pantone susține că această culoare a fost aleasă pentru a oferi o „mângâiere” necesară, într-un context global în care oamenii caută mai multă căldură și umanitate în elementele din jurul lor.

Anunțând alegerea, Pantone a subliniat importanța culorilor în influențarea stării noastre de spirit și a subliniat că Peach Fuzz aduce o energie pozitivă și un sentiment de căldură, esențiale pentru echilibrul emoțional.

„În căutarea unei nuanțe care să reflecte dorința noastră înnăscută de a simți apropiere, de a fi în conexiune, am ales o nuanță care radiază de căldură și exprimă eleganța modernă.

O culoare care oferă o îmbrățișare tactilă și leagă noul de clasic fără a face niciun pic de efort”, a declarat Leatrice Eiseman, directorul executiv al Pantone Color Institute, oferind argumente solide pentru această decizie care va influența cu siguranță moda anului 2024.

Leatrice Eiseman, directorul executiv al Pantone, a dezvăluit că alegerea culorii Peach Fuzz pentru anul 2024 a fost influențată de un moment memorabil de pe covorul roșu din 2016, respectiv apariția spectaculoasă a lui Beyoncé la Met Gala.

Îmbrăcată într-o rochie Givenchy din latex într-o nuanță vibranta de piersică, Beyoncé a provocat o reacție mixtă în rândul publicului și criticilor de modă. Cu mâneci bufante și detalii sofisticate, rochia a devenit memorabilă, iar acum, directorul Pantone recunoaște că acest moment a fost crucial în definirea direcției pentru Peach Fuzz în 2024.

Leatrice Eiseman a subliniat importanța de a păstra vie o idee valoroasă și de a o transforma într-o sursă de inspirație continuă.

De asemenea, într-o apariție remarcabilă în luna iunie a acestui an, Kate Middleton a captat atenția publicului prin alegerea sa vestimentară inspirată, îmbrăcând o nuanță extrem de plăcută, foarte asemănătoare cu Peach Fuzz.

Ducesa de Cambridge a strălucit într-o ținută elegantă, , care a adus imediat aminte de tonul cald și reconfortant al culorii desemnată vedetă a anului 2024.

Alegând această culoare, Kate Middleton a demonstrat încă o dată simțul său impecabil al modei și capacitatea de a fi în pas cu tendințele actuale.

sursa: playtech.ro

Recomandările redacției