Pele, operat de cancer de colon într-un spital din Sao Paolo

0
147

 

Fosta legendă a fotbalului brazilian şi mondial, Pele (80 ani), se află în spital de o săptămână, însă un purtător de cuvânt de-al său a menţionat că nu are probleme grave de sănătate, informează Reuters. Site-ul de ştiri Globo a indicat că Pele era internat la spitalul „Albert Einstein” din Sao Paolo pentru efectuarea unor analize de rutină, însă ulterior i s-ar fi diagnosticat o nouă problemă, nespecificată.

 

Joe Fraga, managerul lui Pele, a precizat că nu există niciun motiv de îngrijorare. „Set complet de analize de sânge, ecografii, colonoscopie şi restul de investigaţii… acestea nu pot fi făcute într-o singură zi”, a transmis Fraga într-un scurt mesaj, conform Digi 24.

 

Cu câteva zile în urmă, fostul mare fotbalist brazilian Edson Arantes do Nascimento „Pele” a dezminţit că ar avea probleme de sănătate. Pele a spus că se află „într-o stare foarte bună de sănătate” şi că a fost la spital pentru „examene de rutină”, după zvonuri că „regele” ar fi leşinat.

 

Inițial Pele a explicat pe reţelele de socializare că a fost la spital pentru a efectua o serie de analize care au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19, conform sursei citate.

 

„Nu sunt demoralizat şi sunt într-o stare foarte bună de sănătate. Am fost să efectuez examene de rutină, pe care nu le-am putut face din cauza pandemiei”, a comentat cel mai bun jucător al secolului XX, alături de o fotografie alb-negru în care apare zâmbind.

Ulterior Pele  a postat un mesaj pe pagina sa oficială de Instagram în care a explicat de ce a fost nevoit să rămână internat timp de șase zile. Acesta a fost nevoit să treacă printr-o operație de extirpare a unei tumori la colon, conform Digi sport.

 

Pele, singurul fotbalist din istorie care a câştigat trei Cupe Mondiale (1958, 1962, 1970), s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate în ultimii ani, fosta vedetă a lui Santos limitându-şi ieşirile în public, conform digi24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.