Începând de luni, 17iulie 2023, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Arad va funcționa în Municipiul Arad, în incinta Atrium Mall, Calea Aurel Vlaicu, nr. 10-12, etajul 2.

Astfel, adresăm rugămintea tuturor persoanelor care au programare începând cu 17iulie a.c. să se prezinte la noul sediu al Serviciului. Până vineri, 14iulie 2023, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule va funcționa la sediul vechi din Galleria Mall. Precizăm că nu va exista nicio perioadă de întrerupere a activității serviciului din cauza operațiunilor de mutare a echipamentelor specifice.

Amintim că asemeni mutării Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte, mutarea S.P.C.R.P.C.I.V. a fost hotărâtă în contextul degradării accentuate a condițiilor existente la vechiul sediu și ignorării, de către proprietarul clădirii, a tuturor solicitărilor de remediere a defecțiunilor și de creare a unor condiții propice desfășurării unei activități publice.

 

 

 

Recomandările redacției