Polițiștii care au ajuns la spital după ce au fost implicați în accidentul de la Sântana în timp ce urmăreau un autoturism au fost externați. Aceștia au suferit mai multe fracturi costale și de humerus.

Amintim că în seara producerii accidentului, reprezentanții IPJ au declarat:

„În cadrul unei acţiuni desfăşurate pe raza oraşului Pâncota, un echipaj de poliţie a pornit în urmărirea unui autoturism. Autoturismul urmărit şi-a continuat deplasarea, iar în oraşul Sântana, autospeciala de poliţie, aflată în urmărire, a intrat în coliziune cu o altă autospecială. Patru poliţişti au fost transportaţi la spital în vederea evaluării stării lor şi acordarea de îngrijiri medicale. A fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, urmând a fi continuate cercetările pentru vătămare corporală din culpă”.

Mașina pe care o urmăreau cele două autospeciale de poliție implicate în accidentul din județul Arad a fost găsită abandonată pe o stradă. Mai exact, duminică, 29 octombrie 2023, au fost găsiți și cei patru tineri care s-ar fi aflat în mașina urmărită. Doi dintre ei se aflau la domiciliu și doi se ascundeau într-o pădure din apropierea orașului Pâncota. Toți cei patru sunt din Pâncota.

„În această dimineață, au fost depistați 4 tineri, 2 la domiciliu și 2 într-o pădure din proximitatea orașului Pâncota, toți din localitatea Pâncota, care s-ar fi aflat în autoturism. Din primele verificări, autoturismul ar fi fost condus de un tânăr de 18 ani, care a fost testat cu aparatele alcooltest și DrugTest, cu rezultat negativ”, spun reprezentanții IPJ Arad.

Atunci în urma evaluării medicale, doi polițiști au fost răniți și au rămas internați în spital, unul a fost diagnosticat cu răni care nu necesită internarea, iar al patrulea nu a fost rănit.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției