Miercuri dimineața, mai mulți polițiști arădeni au donat sânge. „Noi mergem să dăm sânge! Haideți cu noi miercuri dimineață, de la 8, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Arad (strada Andrenyi Karoly 2-4, lângă Ambulanță), să facem un bine și să-i ajutăm pe cei care au nevoie! Foarte mult sânge merge la victimele accidentelor rutiere, însă este vital pentru pacienții cu dialize sau cu operații complexe”, spun polițiștii.

De menționat este faptul că polițiștii care au înființat grupul AradTraffic pe Facebook au început o campanie de informare a cetățenilor și de îndemnare a acestora spre a se mobiliza la Centrul de Transfuzie Sanguină pentru a dona sânge. 

Polițiștii Biroului Rutier, împreună cu colegi de la alte structuri s-au deplasat astăzi la Centrul de Transfuzii Sanguine pentru a dona sânge. Este un gest mic pentru fiecare dintre ei, însă pentru cei care au nevoie poate însemna viață. În urma apelurilor personalului de la Centrul de Transfuzie, polițiștii au luat hotărârea să doneze sânge, beneficiarii acestui gest fiind, de foarte multe ori, victimele accidentelor rutiere. Această acțiune nu este singulară, unii dintre polițiști fiind donatori de mai mulți ani de zile, iar cei care au donat azi pentru prima oară au promis că vor mai reveni.

 

 

 

 

 

 

Recomandările redacției