Geert Vanden Bossche, virusolog de renume mondial, prezice o „criză hiper-acută” a bolii Covid-19 în rândul populațiilor vaccinate care va apărea în curând în întreaga lume. El susține că oamenii de știință și politicienii au transformat o pandemie virală naturală într-o „criză de evadare imunitară dezastruoasă”.

Argumentele autorului indică faptul că natura va corecta această greșeală, dar cu un cost substanțial pentru vieți omenești în țările cu populație mare vaccinată. Autorul cărții „The Immune Escape Pandemic” avertizează că noua criză COVID „iminentă” printre cei vaccinați va provoca „haos” și „colapsul” societății, conform realitatea.net.

Virusologul belgian a emis un avertisment grav cu privire la un „tsunami masiv” iminent al bolilor și deceselor COVID în rândul celor vaccinați, care va prăbuși spitalele și va provoca „haos” financiar, economic și social.

„Veți vedea ce se va întâmpla, de exemplu, în următoarele săptămâni care urmează… sunt din ce în ce mai multe cazuri de Covid mai grav și lung… Vor începe să înlocuiască creșterea cancerelor… acum avem o fază mai cronică. Se va încheia cu o fază hiper-acută, un val uriaș… Am studiat asta de acum patru ani. Știu despre ce vorbesc. Probabil că sunt singura persoană, cu toată modestia, care înțelege imunologia din spatele acestui lucru”, a spus Bossche.

Acesta a mai spus: „Acest viitor episod va fi mai degrabă rezultatul erorilor colosale pe care le-au comis deja, începând cu 2020, odată cu urgența Covid-19.

Varianta care va provoca criza hiper-acută ce urmează va fi foarte diferită de tulpina originală Wuhan, dar va fi totuși o descendentă directă care a suferit mutații în corpul vaccinaților.

Sfatul pe care îl pot da… tuturor acestor persoane vaccinate: să evite reinfectarea. Reinfectarea persoanelor vaccinare este responsabilă de această situație…”, a mai spus Bossche.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Recomandările redacției