Primăria comunei Vladimirescu anunță finalizarea primei etape a unui proiect ambițios de modernizare a locurilor de joacă, finanțat prin Grupul de Acțiune Locală (GAL), cu o finanțare nerambursabilă de 200 de mii lei. Această inițiativă are ca scop asigurarea unor spații de joacă sigure și atrăgătoare pentru copiii din comunitate.

 

În cadrul primei etape a proiectului, au fost montate elementele necesare în locurile de joacă din Vladimirescu-parcul Victoria și strada 15, precum și în zona Horia, strada M. Cristea. Această acțiune vine în întâmpinarea nevoilor comunității și reprezintă un pas important către crearea unor medii prietenoase și adaptate nevoilor copiilor.

 

În continuare, partea a doua a proiectului va include turnarea unui strat de tartan pentru a asigura protecția adecvată a copiilor și va implica și îngrădirea locurilor de joacă cu un gard decorativ. Aceste măsuri sunt menite să ofere un nivel ridicat de siguranță și confort, iar primarul comunei Vladimirescu, Mihai Mag, subliniază importanța acestor intervenții pentru bunăstarea și dezvoltarea armonioasă a copiilor din localitate.

 

„Suntem încântați să anunțăm finalizarea primei etape a proiectului nostru de modernizare a locurilor de joacă, care va aduce beneficii semnificative pentru copiii noștri și pentru întreaga comunitate. Prin implicarea GAL și a finanțării primite, am reușit să realizăm aceste îmbunătățiri esențiale și suntem hotărâți să continuăm acest demers pentru a asigura că toate locurile de joacă din comuna noastră beneficiază de modernizare similară”, a declarat primarul Mihai Mag.

 

Această inițiativă reprezintă un exemplu pozitiv de colaborare între administrația locală și comunitatea locală, demonstrând importanța investițiilor în infrastructura destinată copiilor și tinerilor. Modernizarea locurilor de joacă este esențială pentru promovarea unui stil de viață activ și sănătos în rândul celor mici, oferindu-le oportunități de distracție și socializare într-un mediu sigur și plăcut.

 

Lasă un răspuns

Recomandările redacției