Lucrările de infrastructură în orașul Lipova continuă, cu proiecte esențiale pentru modernizarea orașului.

Primarul Florin Fabius Pera a anunțat recent stadiul lucrărilor și planurile viitoare pentru dezvoltarea comunității.

Pe strada Clujului, proiectul de introducere a rețelei de apă și canalizare, derulat prin Compania Națională de Investiții (CNI SA), se apropie de finalizare. După instalarea rețelei și a branșamentelor, se va trece la asfaltarea străzii, îmbunătățind astfel infrastructura și condițiile de trai pentru locuitorii din zonă.

În paralel, proiectul de asfaltare a străzilor continuă. Pe strada Lugojului, lucrările de montare a bordurilor și rigolelor sunt în desfășurare. După finalizarea acestei etape, se va turna asfalt pe carosabil și trotuare. Ulterior, se va continua asfaltarea pe alte străzi incluse în proiect: M. Viteazul, Mețianu, Clujului, 1 Decembrie, M. Eminescu și Zorilor.

Primarul Florin Fabius Pera a subliniat că lucrările nu se vor opri până la finalizarea completă a proiectelor. De asemenea, există numeroase alte proiecte noi în pregătire, care se apropie rapid de startul lucrărilor. Detalii suplimentare despre aceste proiecte vor fi comunicate în cel mai scurt timp posibil.

Primarul Pera a transmis un mesaj de încredere și mulțumire către cetățeni, subliniind angajamentul administrației locale de a continua dezvoltarea Lipovei. „Lipova continuă să se dezvolte.  Nu ne vom opri și continuăm împreună să implementăm toate proiectele pe care ne dorim să le vedem realizate pentru acest oraș drag nouă. Doamne ajută!”, a declarat primarul.

Cu un plan bine structurat și o viziune clară pentru viitor, Lipova se află pe drumul cel bun către modernizare și dezvoltare durabilă, spre beneficiul tuturor locuitorilor săi.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției