Rareş Pop este foarte aproape de un transfer la Rapid. Discuțiile între UTA și formația din capitală sunt foarte avansate, iar contractul ar urma să fie semnat pe finalul perioadei de transferuri, așadar până luni seară. Fotbalistul va rămâne la Arad până la sfârșitul sezonului, sub formă de împrumut. 

„Suntem în discuții avansate, care durează de mai multă vreme, dar nimic nu e finalizat. Există un acord de principiu unde s-a respectat foarte mult ce își dorește și jucătorul, ce e bun pentru evoluția jucătorului. Rareș rămâne jucătorul Aradului cel puțin până la vară, cum a fost stabilit inițial de jucător, de părinți, de impresar. Din vară vom vedea ce se va întâmpla. Este foarte important să urmărim ce e bine pentru ambele cluburi ca acest jucător să se dezvolte în continuare” a declarat Alexandru Meszar pentru Fanatik.

Despre transfer a vorbit și unul dintre acționarii Rapidului, Victor Angelescu. „Îl voiam mai demult și este de perspectivă. Va rămâne pănă la finalul sezonului la UTA. Ni-l doream, este un copil pe care vrem să ne bazăm în viitor, unul dintre copiii foarte talentați din campionatul nostru. Avem o strategie clară, să avem mulți jucători tineri care să facă pasul la echipele naționale ale României. Încercăm să aducem cât mai mulți jucători de valoare și cu un anumit potențial. De când a început să joace în Liga 1 l-am văzut, este mai simplu să îl urmărești când joacă la noi în campionat. Știți că au mai fost discuții în trecut pentru aducerea lui, dar acum am reușit să ajungem la o sumă corectă și am perfectat transferul. 700.000 de euro și este un procent, dacă nu mă înșel de 20%. Contractul este pe cinci ani și jumătate, dar cinci ani la noi pentru că rămâne la UTA. Vom vedea cum va juca când va veni în vară, dar la noi este un mediu propice pentru tinerii jucători și cred că se va dezvolta frumos. El termină acum, tocmai de asta l-am lăsat acolo ca să își termine liceul, să dea bacalaureatul și dacă va dori îl vom ajuta cu facultatea în București, mai mult ca sigura spus acesta, de asemenea pentru Fanatik.

Mijlocașul a debutat în SuperLigă pentru UTA pe 1 mai 2022, într-un meci din play-out cu FC U Craiova și de atunci a strâns 55 de prezențe în prima divizie, marcând şase goluri și oferind patru pase decisive.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției