Sportivii clubului arădean au avut un week-end plin, participând la numeroase concursuri, unde au obținut medalii și rezultate importante, după cum urmează:

În cadrul Campionatului Național de Judo pentru seniori, care a avut loc la Izvorani, Lolo Podelenczki a devenit vicecampioană națională în cadrul categoriei 57 de kilograme iar Bianca Prodan a obținut medalia de bronz în cadrul categoriei +78 kilograme.

La open-ul internațional de juniori – sambo, desfășurat la Tel Aviv, Carolina Szabo a obținut medalia de argint. Aceeași sportivă a participat apoi la Cupa Internațională Nerush la judo, unde în cadrul categoriei 52 kilograme a câștigat medalia de aur la U18 și medalia de bronz la U23.

Tot în acest week-end, orașul nostru a găzduit examenul Euroregiune 5 Vest pentru calificarea la Campionatul Național de Judo U16 respectiv U14. Următorii sportivi pregătiți de Caron Szabo au obținut calificarea: Vlad Simon, Elena Costea, Emanuela Kocsis, Raul Salasan (U16) respectiv Viorel Bilia, Iannis Salasan, Victor Coste, Ștefan Agrima și Abel Bortis (U14).

(foto: facebook/CSUniversitateaArad)

Recomandările redacției