Recent, cel mai constant mijlocaș al Bătrânei Doamne în actualul sezon își declara public sentimentele față de echipa arădeană. „Nu pot ascunde faptul că UTA mi-a intrat în suflet, însă nu pot spune de pe acum ce va fi din sezonul următor. Important este să promovăm și, după ce avem toate datele probemei în față, voi decide și eu ce voi face din august încolo. Dar, e clar, tentația de a juca cu UTA în Liga 1, pe noul stadion, există”, ne mărturisea Romario Moise.
Și, sunt șanse mari ca fotbalistul de 24 de ani să opteze pentru actuala echipă și în viitorul sau viitoarele campionate, dacă va câștiga memoriul depus la Consiliul Național de Soluționare a Litigiilor. ”MOISE ROMARIO VS. AFC ASTRA GIURGIU – Pretenții financiare și încetarea raporturilor contractuale – Acordă termen la data de 24.06.2020” – e speța redată de site-ul oficial al LPF.
Împrumutat în vara anului trecut la Arad, Moise era sau, cel puțin, trebuia să fie plătit parțial și de Astra, iar acum își cere restanțele, dar și actele. Se știe că la gruparea giurgiuveană există restanțe mari bănești și către fotbaliștii angrenați în play-offul Ligii 1, care s-au declarat tot mai nemulțumiți de situația existentă.
Mijlocașul central originar din Ploiești a bifat 1.425 de minute pentru arădeni în acest sezon, trecându-și în cont și 6 goluri, printre care și „bijuteria” de la Reșița, din „foarfecă” de marginea careului, ce a ajuns și pe CNN. Dacă va fi declarat liber de contract pe 24 iunie Romario Moise poate semna pentru o nouă echipă, iar UTA se află, fără doar și poate, în pole position.

Recomandările redacției